1:1 diet by Cambridge

1:1 diet by Cambridge vægtplan er måltidserstatninger, som helt eller delvist kan erstatte din daglige mad.

Cambridge er p.t. udgået i Danmark

Det er lige nu ikke muligt at få Cambridge produkter i Danmark, da den danske leverandør er lukket.

Jeg arbejder på at finde nye leverandørmuligheder.

Hvis du ønsker information, hvis/når det kommer tilbage på mine hylder, så send en mail til kontakt@janehjort.dk. Skriv “Cambrigde” i emnefeltet og skriv i mailen at du ønsker at tilmelde dig nyhedsbrev når Cambridge kommer tilbage i Danmark.

Hvad siger mine klienter?

Jakob

Jeg startede i et 12 uger forløb, hos Jane efter at have fået konstateret diabetes 2. Her efter 12 ugers endt forløb, er jeg nu diabetes fri(i remission). Det er helt fantastisk dejligt. Min læge havde aldrig set noget lignede. Jane har været en stor det af det at få styr på min kost og guidet og kommet med gode råd om vane ændringer, perspektiver på sundt og usundt m.m. Alt i alt har jeg tab ca. 10 kg i
mit forløb hos Jane. Og har valgt at fortsætte i vægt kontrol hos Jane de næste 6 måneder. Kan varmt anbefalede Jane Hjort til alle. Til jer er der er i tvivl om hun kan hjælpe, det kan hun. Det har helt klart pengene værd og en kæmpe hjælp at have en erfaren, serviceminded og ekstremt dygtigt diætist ved hånden, underordnet om du vil tabe dig eller have hjælp til at få styr på livsstils ændringer grundet sygdom. Jane får min evige tak og den bedste anbefalding her fra.

Ellen Jensen

Tak til Jane Hjort som har hjulpet mig til at finde frem til en kost. Har lært mig at nyde gæstemad både hjemme og ude og samtidig tabe mig

Jeg har tabt noget mere i vægt end jeg turde håbe på, og allermest vigtig har Jane Hjort hjulpet mig til at ændre mine spisevaner til nye og brugbare vaner, som jeg kan holde. Der er altid smil og gode råd og en masse støtte.

Jeg kan helt klart anbefale Jane Hjort, uden hende var jeg ikke nåede her til i dag. TAK JANE

Martin Sørensen

Startede 1 maj 2022 hos Jane med en vægt på 104+ med et ønske om at komme ned på 90. Kg
Har altid været overvægtig .
Er nu efter 1 år hos Jane kommet ned på 86 kg 1 maj ,det har faktisk været nemt og har ikke følt sult ,Jane forklare tingene og siger det så det bliver en øjenåbner .
Kan kun varmt anbefale Jane 👍hun giver nogle super værktøjer så det er nemt at holde vægten og samtidig spise sig mæt og der er også plads til lidt hygge og gå i byen

Lone overgaard Andersen

Jane er en fantastisk diætist, der har vejledt mig på en rigtig god måde, så jeg har tabt de overflødige kilo og undgået at tage dem på igen.
Hun har guidet mig så jeg fik blod på tanden til at nå mit mål, og jeg har ændret mine kostvaner betydeligt og kan holde det, så de nye gode vaner er dagligdag.
Jeg er rigtig glad og taknemmelig og jeg kan varmt anbefale Jane.
Tak for dig.

Opnå glæden ved succesfuldt vægttab

  • Book 1 Gratis forsamtale

  • 9 ud af 10 taber sig mellem 8-12% af deres kropsvægt på et 12 ugers forløb

  • 10 års forskningbaggrund

  • Sundhedsforsikring dækker hvis man er blevet henvist til en klinisk diætist