Sundhedsforsikring

Jeg arbejder med stort set alle sundhedsforsikringer. Læs mere nedenstående.

Sundhedsforsikringer dækker ofte et forløb hos en aut. klinisk diætist helt eller delvist

Hvis vægten er for høj, du har diabetes, forhøjet kolesterol eller anden kostrelateret gene, så kan du ofte få diætist forløb helt eller delvist betalt.

Tilskud til autoriseret klinisk diætist

Mange sundhedsforsikringer dækker behandling hos en autoriseret klinisk diætist. Du har normalt mulighed for at få dækket den fulde udgift til behandling hos mig eller få tilskud, hvis du har en sundhedsforsikring eller er medlem af “danmark”.

Nogle selskaber sender bevillingen direkte til mig, hvorefter jeg kontakter dig for at aftale en tid. Andre selskaber sender bevillingen til dig, hvorefter du selv skal booke en tid hos mig og medbringe bevillingen til din første konsultation.

Sundhedsforsikring

Husk du kan gøre brug af din sundhedsforsikring til autoriseret klinisk diætist. Jeg samarbejder med næsten alle forsikringsselskaber. De største er listet herunder og kan du ikke finde dit på listen, så tøv ikke med at kontakte mig – jeg er sikker på, at jeg også har samarbejde med dit selskab.

Forsikringsselskaberne har forskellige regler for, hvad der skal til før de dækker for behandlingen. For de fleste selskaber gælder det, at de har et krav om at man skal have et BMI over 30 eller under 18,5. Afhængigt af det enkelte selskab. får man normalt mellem 5-12 konsultationer dækket. Nogle vil have en henvisning fra egen læge, men ikke alle. Hvis du er i tvivl om din forsikring dækker, så ring til dit selskab og hør hvilke regler de har.

Har du ikke selv en sundhedsforsikring og har du et BMI over 30 og ønsker et individuelt forløb hos mig, er det værd at tjekke følgende:

  • har din partner tegnet en sundhedsforsikring, der eventuelt dækker?
  • har din arbejdsplads en sundhedsordning, der dækker?
  • kan dit pensionsselskab yde bevilling til et forløb?

Jeg samarbejder bl.a. med nedenstående forsikringsselskaber. Kan du ikke finde dit på listen, så kontakt mig:

Opnå glæden ved succesfuldt vægttab

  • Book 1 Gratis forsamtale

  • 9 ud af 10 taber sig mellem 8-12% af deres kropsvægt på et 12 ugers forløb

  • 10 års forskningbaggrund

  • Sundhedsforsikring dækker hvis man er blevet henvist til en klinisk diætist