Irritabel tyktarm

LOW FODMAP diæt

Mavesmerter, oppustet, ubehag eller vekslende afføringsmønster

Dette er blot nogle af de symptomer som du kan opleve, hvis du er en af de mange danskere der lider at irritabel tyktarm også kaldt irritable bowl syndrome (IBS) Faktisk har op imod 20% af alle danskere symptomer på irritabel tyktarm og for mange kan det være invaliderende.

Der er ingen medicinsk behandling for irritabel tyktarm, men heldigvis kan en kostomlægning (LOW FODMAP) helt eller delvist fjerne smerter og symptomer hos rigtig mange.

Hvad er LOW FODMAP?

LOW FODMAP er en videnskabelig dokumenteret diæt, hvor man udelukker en række fødevarer, som skaber gener i tarmen. Diæten kan ved første øjekast virke uoverskueligt at gå i gang med, da listen af ”forbudte” fødevarer er lang. Men selv om listen af fødevarer er lang, kan tolerancegrænsen være forskellig fra person til person, så kunsten er kun at udelukke netop de fødevarer, som generer dig. Til det har jeg udarbejdet et 12 uger program, hvor vi sammen finder ud af hvad du kan tåle og hvad du ikke kan tåle. Jeg kan også hjælpe dig med at finde alternativer til de fødevarer som du ikke kan tåle og sammen kan vi gøre din diæt personlig og mere overskuelig.

Hvis du vil vide mere, kan du booke en gratis forsamtale her.

12 ugers forløb med LOW FODMAP

Forløbet indeholder 1. vejledning hvor kortlægger dine gener og hvor jeg instruerer dig i diæten og din opstart. Derefter har vi 7 opfølgende vejledninger, hvor vi ser på udviklingen siden sidst og sammen planlægger næste skridt i diæten.

  • Pris for 12 ugers forløb
    4.250 kr.

Udtagelser fra slankeholdet

Linda

Jeg kan klart anbefale et holdforløb hos dig Jane.
Der er sparring med andre der gerne vil smide et par kilo 😉 samt man får gode råd, og kan lytte til hvad andre gør for at tabe sig 👍👍👍
Stor anbefaling herfra. Det virker 🌞🌞🌞🌞🌞

Jannie

Jeg har deltaget i slankehold hos Jane. Det virkede godt for mig, fordi jeg følte at jeg blev holdt lidt i “ilden”.
Jeg ville jo nødigt være den der ikke havde tabt mig 🤣
Det motiverede mig rigtigt meget at mødes med andre, som er i samme båd som mig.

LOW FODMAP kan

  • Helt eller delvist fjerne dine mavesmerter

  • Normalisere dit afføringsmønster

  • Gøre din dag nemmere og mere overskuelig

  • Give dig mere energi