Vægttabshistorier

Succes med vægttab

Jeg har mange glade kunder, som opnår flotte resultater

9 ud af 10 taber sig mellem 8-12% af deres kropsvægt på et 12 ugers forløb. De fleste oplever, at det det er lettere, at ændre vaner og opnå deres mål, end de forventede. Her kan du læse om nogle af mine kunders forløb og deres vægttabshistorier.

Bo

Bo har tabt 26 kg på bare 9 måneder. Og så er hans metaboliske alder faldet med 30 år – fra plus 15 år til minus 15 år.
Bo har mange fordele ved vægttabet. Han føler at hans krop fungerer igen optimalt igen og han er begyndt at løbetræne med kollegaer. Bo har også mere energi til lege med børn og når han løber en tur med sin 2 årige datter i klapvogn råber hun: ”mer hurtig”. Ja selv det at tømme opvaskemaskine er blevet nemmere.
I starten lavede Bo madplaner og var meget struktureret, men nu er den nye kost blevet en vane og han har derfor ikke behovet for at planlægge alle måltider.
Bo har tabt sig før, hvor det var svært at holde, men med de redskaber han har i dag, er han sikker på at vægttabet nok skal holde.

Maj-Britt

Maj-Britt tabte 16 kg i 2017 og har med små udsving holdt vægten siden. Hun fortsatte efterfølgende i et vægtkontrolsforløb og har siden da holdt vægten med mindre udsving

Marie

Marie gik på et 12 ugers slankehold i 2017 og tabte 14 kg. Efterfølgende fortsatte hun i et hold vægten forløb og tabte yderligere et par kg. Siden har nu holdt vægten – plus et par kg i perioder, men som hun nemt smider igen ved at holde de sunde principper.

Ellen

Fantastisk flot vægttab på 8 kg på bare 10 uger. I min klinik kommer der alle slags mennesker. Unge som gamle, dem der ønsker et stort vægttab og dem der ønsker et lidt mindre vægttab.
Skønne Ellen ønskede at tabe 5 kg. Drømmen var faktisk 8, men hun troede kun at det var realistisk med 5. Men drømmer går nogle gange i opfyldelse og nu har hun på kun 10 uger tabt de 8 kg hun drømte om. Det gode er, at hun synes det var nemt.

Kundeudtalelser

Bent

Bent har tabt 23 kg og skåret adskillige år af den metaboliske alder. Bent har været rigtig glad for forløbet og kostomlægningen og han har anbefalet forløbet til både venner og familie.

Anne Marie

Skønne Anne Marie startede i et vægttabsforløb sammen med hende datter i starten af 2022. De har begge tabt sig helt fantastisk flot og har lavet store ændringer i kosten. Både mor og datter holder vægten med små udsving og kommer til vægtkontrol hver 2. måned.

Dorthe

Dorthe tabte sig på slankehold tilbage i 2018. Hun holdte vægten flot i nogle år, men nogle personlige udfordringer gjorde, at kosten kom lidt i baggrund.

I starten af 2023 var hun klar igen og lige som sidst er hendes vægttab gået super flot. Dorthe synes ikke det er svært, når først beslutningen er taget. Hun trives med kostomlægningen og er glad for resultatet.

Dorthe har i denne omgang fået hendes forløb betalt af hendes sundhedsforsikring.

Opnå glæden ved succesfuldt vægttab

  • Book 1 Gratis forsamtale

  • 9 ud af 10 taber sig mellem 8-12% af deres kropsvægt på et 12 ugers forløb

  • 10 års forskningbaggrund

  • Sundhedsforsikring dækker hvis man er blevet henvist til en klinisk diætist