Slankehold

Du kan både komme i en gruppe med dine venner eller i en gruppe, som jeg sammensætter.

12 ugers slankehold

Hvis du bliver motiveret af at være med i en gruppe, så er slankehold måske noget for dig. Jeg elsker at have slankehold. Stemningen, motivationen og resultaterne er altid i top. Du kan både komme i en gruppe med dine venner eller i en gruppe, som jeg sammensætter.

Vi kickstarter vægttabet med 2 ugers restriktiv plan. Herefter løsner vi lige så langsomt op for reglerne og bevæger os over mod de kostprincipper, som du skal leve efter fremover. Du får altså både et hurtigt vægttab og en livsstilsændring, som du kan leve efter resten af livet.

Der er 6-8 personer på et slankehold. De små hold gør, at du både kan få fordelene og sammenholdet fra de øvrige deltagere, men der er også tid til at tale om dine individuelle udfordringer.
Ingen er ens og det er mine hold heller ikke. Derfor er der ingen fast plan for hvert enkelt møde. Mine vejledninger tager udgangspunkt i de deltagere, der er på holdet – og der er plads til alle.

Til alle møderne bliver du vejet og får målt din fedtprocent. Målingerne foregår diskret, så du behøver kun at dele dine resultater med de andre deltagere, hvis du selv har lyst.

Tilmelding

Du kan enten tilmelde dig et af de hold jeg sammensætter, eller I kan lave jeres eget hold, hvis I er 4-8 venner, familiemedlemmer eller kollegaer, som ønsker at tabe jer sammen.

  • Pris for slankehold
    3.950 kr.

Udtagelser fra slankeholdet

Linda

Jeg kan klart anbefale et holdforløb hos dig Jane.
Der er sparring med andre der gerne vil smide et par kilo 😉 samt man får gode råd, og kan lytte til hvad andre gør for at tabe sig 👍👍👍
Stor anbefaling herfra. Det virker 🌞🌞🌞🌞🌞

Jannie

Jeg har deltaget i slankehold hos Jane. Det virkede godt for mig, fordi jeg følte at jeg blev holdt lidt i “ilden”.
Jeg ville jo nødigt være den der ikke havde tabt mig 🤣
Det motiverede mig rigtigt meget at mødes med andre, som er i samme båd som mig.

Opnå glæden ved succesfuldt vægttab

  • Book 1 Gratis forsamtale

  • 9 ud af 10 taber sig mellem 8-12% af deres kropsvægt på et 12 ugers forløb

  • 10 års forskningbaggrund

  • Sundhedsforsikring dækker hvis man er blevet henvist til en klinisk diætist