Medicinsk vægttab

Kostvejledning ved medicinsk behandling

Professionel kostvejledning i forbindelse med medicinsk behandling af vægttab

Hos mig får du professionel vejledning i effektivt vægttab, kostomlægning og kunsten, at holde vægten. Jeg har en solid faglig baggrund med 10 års erfaring som forskningsdiætist på Hvidovre Hospital, hvor jeg har forsket og vejledt i de præparater, der bliver benyttet til vægttab ved hjælp af medicin.

Kostvejledning ved medicinsk behandling

Forskning viser, at hvis du kombinerer vægttabsmedicin med kvalificeret kostvejledning, så opnår du et mere effektivt vægttab og samtidig øger du chancen for at holde vægttabet efterfølgende.

Medicinsk behandling af vægttab viser flotte resultater, men det kan IKKE stå alene. Du skal også ændre din kost, ellers vil du med stor sandsynlighed tage det hele på igen. Jeg har mange års erfaring som diætist, herunder forskningsdiætist på Hvidovre Hospital, hvor jeg bl.a. arbejdede med de præparater, som er på markedet idag. Jeg kan hjælpe dig med at få størst muligt vægttab i den periode, hvor du får medicinsk behandling, men jeg kan også hjælpe dig med at ændre din kost og dine vaner, så du øger chancen for at holde vægttabet efterfølgende.

Medicinske vægttabspræparater

Markedet for medicinsk behandling af vægttab går stærkt i disse år. Inden for de næste 5 år, vil vi komme til at se mange flere præparater og også mere effektive præparater, end der findes idag.

2 af de mest brugte i Danmark lige nu er begge udviklet af Novo Nordisk. De kan ses på billederne her på hjemmesiden.

Ønsker du hjælp til vægttab ved hjælp af medicin, skal du kontakte din egen læge. Det er dog vigtigt, at du ændrer kosten også, da det meget sandsynligt ender med, at du tager det hele på igen. Præparaterne skal IKKE bruges som en genvej til vægttab, hvor man sprøjter sig, når man har taget 5 kilo for meget på – de skal ses som et supplement til et varigt vægttab, som kan holdes på sigt.

Opnå glæden ved succesfuldt vægttab

  • Book 1 Gratis forsamtale

  • 9 ud af 10 taber sig mellem 8-12% af deres kropsvægt på et 12 ugers forløb

  • 10 års forskningbaggrund

  • Sundhedsforsikring dækker hvis man er blevet henvist til en klinisk diætist